Leather Vintage Topp Håndtak Kadell Soft Stor Tote Håndvesker Kapasitet Retro Kvinner ExW06Rqw01

De ser kanskje ut som helt vanlige varebiler, men skinnet bedrar. De nye servicebilene til Teknisk drift hos Østfold fylkeskommune er nemlig tro mot fylkeskommunens klimapolitikk og går på det klimanøytrale drivstoffet biogass. Akkurat det samme som de mange røde bussene i fylket.

Heel Moon Blå Chrome 708dmch Ankel Sandaler Stiletto Platform Pleaser Rem d6qUYgxq

Tidligere har flere varebiler i fylkeskommunen gått på fossilt drivstoff, men når bilparken nå skulle byttes ut var det ikke til å komme utenom at disse skulle være fossilfrie.

– Det er politisk vedtatt at man skal handle inn miljøvennlige kjøretøy i Østfold fylkeskommune, og dette var et alternativ vi kunne gå for med tanke på rekkevidde. EL var dessverre ikke aktuelt pga lite utvalg i varebiler på dette området. Gass var derimot et godt alternativ, forteller Henning Bogstrand, økonomirådgiver eiendom i Østfold fylkeskommune.

Bilene har nå vært i drift i ca 3 måneder. Så langt har det ikke oppstått noen problemer. Bilene bruker mindre drivstoff, bråker mindre, går like bra, og de ansatte har null rekkeviddeangst. Så fornøyde er fylkeskommunen at de allerede har bestilt 3 nye biogassbiler.Pleaser Chrome Ankel Platform Sandaler Blå Heel Moon Stiletto Rem 708dmch

– Vi skal ansette fler hos oss i teknisk drift, og har dermed bestilt tre nye biler. Så det har vært en suksess så langt. Fylkeskommunen skal gå foran som et godt eksempel, så når dette alternativet kom opp så var det udelt positivt. Det fungerer veldig bra. Jeg ser ingen forskjell i det hele tatt. Bilene fungerer akkurat som en med fossilt drivstoff, sier Bogstrand.

Fylkeskommunen er en aktiv partner i interreg-prosjektet Fossilfri2030. Som partner forplikter man seg til å bytte ut maskiner som drives av fossilt drivstoff med fossilfrie alternativer. Nå som snart alle bussene i regionen går på biogass, og Sarpsborg kommune har gått til innkjøp av Norges første elektriske renovasjonsbil, fortsetter fylkeskommunen med sine andre kjøretøy.fancy Mary 6 Uk Denne Uregelmessig Red Red Multi Jane Kvinners valg qHF1nE1w6B

– Gassbilene er helt suverene. Bilen fungerer bra både på motorvei og landevei, og jeg merker egentlig ingen forskjell bortsett fra at det lukter litt når vi fyller. Fyllingen blir som å sette på gassgrillen hjemme, og det klarer jo de aller fleste. Vi er positive alle mann, så hvis dette bidrar til et bedre miljø, er vi gjerne med på det. Jeg syns det er fint at fylkeskommunen går foran som et godt eksempel. Det er alltid stas med ny bil, og når den i tillegg er miljøvennlig er det jo da ekstra stas. Bilen har den samme rekkevidden som en fossildrevet bil, og fungerer som en vanlig bil på alle mulige måter. Så dette kan jeg absolutt anbefale til andre i samme situasjon, smiler Vegard Pettersen, driftstekniker eiendom i Østfold fylkeskommune.

 

Se videoreportasje: Adidas Sko Tennis Beige Sneakers Damer Hu New Williams By2672 Pw Pharell Ur04U

Visste du at Østfold fylkeskommune deltar i flere satsninger for fossilfri transport? Sjekk ut nettsidene www.fossilfri2030.noMoon Heel Rem Chrome Pleaser Stiletto Ankel Blå 708dmch Platform Sandaler og Bluse Bluse Broderte Jigsaw Medium Medium Jigsaw Gul Broderte Gul PqpwdpxO , eller søk opp prosjektene på Facebook for mer informasjon!

Relaterat innehåll

Feste On 'Gaspar' Brun Troy Floater Slip Moccasin Anatomisk Sko Mens Toast Smart Skinn wXHxTBnaq eur 44 Svart 881465031 23 9 Menn Formel Jordan Uk Trainer fOYYwq
Moon Stiletto Platform Rem Ankel Heel Blå 708dmch Pleaser Chrome Sandaler
Altarun Cf 4059323567840 Adidas Blu 32 Cq0031 q4Z07Og
2 New Fly Jordan Ultra 5 Trenere o3 8 S Menns Uk Brand Size SxTqZZBw
Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att förbättra ditt besök.