Leather Vintage Topp Håndtak Kadell Soft Stor Tote Håndvesker Kapasitet Retro Kvinner ExW06Rqw01

De ser kanskje ut som helt vanlige varebiler, men skinnet bedrar. De nye servicebilene til Teknisk drift hos Østfold fylkeskommune er nemlig tro mot fylkeskommunens klimapolitikk og går på det klimanøytrale drivstoffet biogass. Akkurat det samme som de mange røde bussene i fylket.

Knee Lacquer 36 Black Boots 2955 Over High Heels New 46 Crotch 19cm fdOdYtrqw

Tidligere har flere varebiler i fylkeskommunen gått på fossilt drivstoff, men når bilparken nå skulle byttes ut var det ikke til å komme utenom at disse skulle være fossilfrie.

– Det er politisk vedtatt at man skal handle inn miljøvennlige kjøretøy i Østfold fylkeskommune, og dette var et alternativ vi kunne gå for med tanke på rekkevidde. EL var dessverre ikke aktuelt pga lite utvalg i varebiler på dette området. Gass var derimot et godt alternativ, forteller Henning Bogstrand, økonomirådgiver eiendom i Østfold fylkeskommune.

Bilene har nå vært i drift i ca 3 måneder. Så langt har det ikke oppstått noen problemer. Bilene bruker mindre drivstoff, bråker mindre, går like bra, og de ansatte har null rekkeviddeangst. Så fornøyde er fylkeskommunen at de allerede har bestilt 3 nye biogassbiler.19cm Boots Over Black New 2955 Crotch Knee Lacquer Heels 36 High 46

– Vi skal ansette fler hos oss i teknisk drift, og har dermed bestilt tre nye biler. Så det har vært en suksess så langt. Fylkeskommunen skal gå foran som et godt eksempel, så når dette alternativet kom opp så var det udelt positivt. Det fungerer veldig bra. Jeg ser ingen forskjell i det hele tatt. Bilene fungerer akkurat som en med fossilt drivstoff, sier Bogstrand.

Fylkeskommunen er en aktiv partner i interreg-prosjektet Fossilfri2030. Som partner forplikter man seg til å bytte ut maskiner som drives av fossilt drivstoff med fossilfrie alternativer. Nå som snart alle bussene i regionen går på biogass, og Sarpsborg kommune har gått til innkjøp av Norges første elektriske renovasjonsbil, fortsetter fylkeskommunen med sine andre kjøretøy.Kvinner Støvler Ankel Milla Maypearl Avrundet Burgund I Clarks Toe RnrRqCBw

– Gassbilene er helt suverene. Bilen fungerer bra både på motorvei og landevei, og jeg merker egentlig ingen forskjell bortsett fra at det lukter litt når vi fyller. Fyllingen blir som å sette på gassgrillen hjemme, og det klarer jo de aller fleste. Vi er positive alle mann, så hvis dette bidrar til et bedre miljø, er vi gjerne med på det. Jeg syns det er fint at fylkeskommunen går foran som et godt eksempel. Det er alltid stas med ny bil, og når den i tillegg er miljøvennlig er det jo da ekstra stas. Bilen har den samme rekkevidden som en fossildrevet bil, og fungerer som en vanlig bil på alle mulige måter. Så dette kan jeg absolutt anbefale til andre i samme situasjon, smiler Vegard Pettersen, driftstekniker eiendom i Østfold fylkeskommune.

 

Se videoreportasje: Zip Gore Boot Tex Juniorer Tan Timberland Trail Ox rosa qTFx1UwB

Visste du at Østfold fylkeskommune deltar i flere satsninger for fossilfri transport? Sjekk ut nettsidene www.fossilfri2030.no36 Over Knee High 46 New Crotch Black Lacquer 2955 19cm Boots Heels og Bluse Bluse Broderte Jigsaw Medium Medium Jigsaw Gul Broderte Gul PqpwdpxO , eller søk opp prosjektene på Facebook for mer informasjon!

Relaterat innehåll

Zara 2576 Black L Gathered Patchwork 768 Bnwt Jacket Blazer PPq0wAr Fantasie E Cream 889500626299 Fs6436 W Top Støpt Bikini Bay Byron Underwired 32 Black Cs RwPqSRfrpx
High Black 2955 19cm Over 46 Crotch Boots New Heels Lacquer 36 Knee
Klein Calvin Large Logo Med Sweatshirt wRXFq0ZxU
Dress Ladies porto 10 fri Black chic Little utmerket Coast Condition uk brukt qAUtnWfRH
Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att förbättra ditt besök.