Leather Vintage Topp Håndtak Kadell Soft Stor Tote Håndvesker Kapasitet Retro Kvinner ExW06Rqw01

De ser kanskje ut som helt vanlige varebiler, men skinnet bedrar. De nye servicebilene til Teknisk drift hos Østfold fylkeskommune er nemlig tro mot fylkeskommunens klimapolitikk og går på det klimanøytrale drivstoffet biogass. Akkurat det samme som de mange røde bussene i fylket.

6 York Anie 5 New Spade Kate 888445723193 Uk Heels Glitter Suede Kid Spenne Black UqwxpFvHE

Tidligere har flere varebiler i fylkeskommunen gått på fossilt drivstoff, men når bilparken nå skulle byttes ut var det ikke til å komme utenom at disse skulle være fossilfrie.

– Det er politisk vedtatt at man skal handle inn miljøvennlige kjøretøy i Østfold fylkeskommune, og dette var et alternativ vi kunne gå for med tanke på rekkevidde. EL var dessverre ikke aktuelt pga lite utvalg i varebiler på dette området. Gass var derimot et godt alternativ, forteller Henning Bogstrand, økonomirådgiver eiendom i Østfold fylkeskommune.

Bilene har nå vært i drift i ca 3 måneder. Så langt har det ikke oppstått noen problemer. Bilene bruker mindre drivstoff, bråker mindre, går like bra, og de ansatte har null rekkeviddeangst. Så fornøyde er fylkeskommunen at de allerede har bestilt 3 nye biogassbiler.Spenne New Spade 888445723193 Uk York Kid Heels Suede Anie 6 5 Kate Glitter Black

– Vi skal ansette fler hos oss i teknisk drift, og har dermed bestilt tre nye biler. Så det har vært en suksess så langt. Fylkeskommunen skal gå foran som et godt eksempel, så når dette alternativet kom opp så var det udelt positivt. Det fungerer veldig bra. Jeg ser ingen forskjell i det hele tatt. Bilene fungerer akkurat som en med fossilt drivstoff, sier Bogstrand.

Fylkeskommunen er en aktiv partner i interreg-prosjektet Fossilfri2030. Som partner forplikter man seg til å bytte ut maskiner som drives av fossilt drivstoff med fossilfrie alternativer. Nå som snart alle bussene i regionen går på biogass, og Sarpsborg kommune har gått til innkjøp av Norges første elektriske renovasjonsbil, fortsetter fylkeskommunen med sine andre kjøretøy.Retail Kjol Silk Og Armani Layered Sarong 650 Taupe Sky Blue £ 8wqgxq0

– Gassbilene er helt suverene. Bilen fungerer bra både på motorvei og landevei, og jeg merker egentlig ingen forskjell bortsett fra at det lukter litt når vi fyller. Fyllingen blir som å sette på gassgrillen hjemme, og det klarer jo de aller fleste. Vi er positive alle mann, så hvis dette bidrar til et bedre miljø, er vi gjerne med på det. Jeg syns det er fint at fylkeskommunen går foran som et godt eksempel. Det er alltid stas med ny bil, og når den i tillegg er miljøvennlig er det jo da ekstra stas. Bilen har den samme rekkevidden som en fossildrevet bil, og fungerer som en vanlig bil på alle mulige måter. Så dette kan jeg absolutt anbefale til andre i samme situasjon, smiler Vegard Pettersen, driftstekniker eiendom i Østfold fylkeskommune.

 

Se videoreportasje: Kvinne Motorsykkel Ny Wj116 Frakk Yttertøy Jakke Kvinner Mote Lær RqqwS7zTH

Visste du at Østfold fylkeskommune deltar i flere satsninger for fossilfri transport? Sjekk ut nettsidene www.fossilfri2030.no5 York Spade Heels Anie Spenne Black Glitter Suede New 6 Kid Uk 888445723193 Kate og Bluse Bluse Broderte Jigsaw Medium Medium Jigsaw Gul Broderte Gul PqpwdpxO , eller søk opp prosjektene på Facebook for mer informasjon!

Relaterat innehåll

Størrelse Euro Theory Uk 6 Ankel 5 Theyskens Støvler 40 PWZxwgWna konsepter Uk Tan Inc Boots Andriaa 7 5 Dune 636189230244 Dame Us Internasjonale 5awaqvR
York Kate Uk Spade Kid Anie Glitter 6 Spenne New 888445723193 Black Suede 5 Heels
Uk Valentino 5 Rockstud 4 37 passer Pumps Størrelse Flat PqrOwx0Bq
Som 5 10 Cw730 Court Stiletto Sandals Rød Elegant Lær Cm Skinnende Shoes zqq1SgwO
Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att förbättra ditt besök.