Leather Vintage Topp Håndtak Kadell Soft Stor Tote Håndvesker Kapasitet Retro Kvinner ExW06Rqw01

De ser kanskje ut som helt vanlige varebiler, men skinnet bedrar. De nye servicebilene til Teknisk drift hos Østfold fylkeskommune er nemlig tro mot fylkeskommunens klimapolitikk og går på det klimanøytrale drivstoffet biogass. Akkurat det samme som de mange røde bussene i fylket.

Island Flex Black Womens Appeal Style Gym Skechers White Sneakers Ladies Running pgEwqg

Tidligere har flere varebiler i fylkeskommunen gått på fossilt drivstoff, men når bilparken nå skulle byttes ut var det ikke til å komme utenom at disse skulle være fossilfrie.

– Det er politisk vedtatt at man skal handle inn miljøvennlige kjøretøy i Østfold fylkeskommune, og dette var et alternativ vi kunne gå for med tanke på rekkevidde. EL var dessverre ikke aktuelt pga lite utvalg i varebiler på dette området. Gass var derimot et godt alternativ, forteller Henning Bogstrand, økonomirådgiver eiendom i Østfold fylkeskommune.

Bilene har nå vært i drift i ca 3 måneder. Så langt har det ikke oppstått noen problemer. Bilene bruker mindre drivstoff, bråker mindre, går like bra, og de ansatte har null rekkeviddeangst. Så fornøyde er fylkeskommunen at de allerede har bestilt 3 nye biogassbiler.Style Black Sneakers Appeal Skechers Flex Gym Running Ladies Womens White Island

– Vi skal ansette fler hos oss i teknisk drift, og har dermed bestilt tre nye biler. Så det har vært en suksess så langt. Fylkeskommunen skal gå foran som et godt eksempel, så når dette alternativet kom opp så var det udelt positivt. Det fungerer veldig bra. Jeg ser ingen forskjell i det hele tatt. Bilene fungerer akkurat som en med fossilt drivstoff, sier Bogstrand.

Fylkeskommunen er en aktiv partner i interreg-prosjektet Fossilfri2030. Som partner forplikter man seg til å bytte ut maskiner som drives av fossilt drivstoff med fossilfrie alternativer. Nå som snart alle bussene i regionen går på biogass, og Sarpsborg kommune har gått til innkjøp av Norges første elektriske renovasjonsbil, fortsetter fylkeskommunen med sine andre kjøretøy.White Women's Womens Softshell Jacket Icepeak Liljan 38 XSwqZn7Rd

– Gassbilene er helt suverene. Bilen fungerer bra både på motorvei og landevei, og jeg merker egentlig ingen forskjell bortsett fra at det lukter litt når vi fyller. Fyllingen blir som å sette på gassgrillen hjemme, og det klarer jo de aller fleste. Vi er positive alle mann, så hvis dette bidrar til et bedre miljø, er vi gjerne med på det. Jeg syns det er fint at fylkeskommunen går foran som et godt eksempel. Det er alltid stas med ny bil, og når den i tillegg er miljøvennlig er det jo da ekstra stas. Bilen har den samme rekkevidden som en fossildrevet bil, og fungerer som en vanlig bil på alle mulige måter. Så dette kan jeg absolutt anbefale til andre i samme situasjon, smiler Vegard Pettersen, driftstekniker eiendom i Østfold fylkeskommune.

 

Se videoreportasje: Sommer Barbour sesonger De 40 Størrelse Mellom Damesjakke Beige Jakke wO7Bvx4

Visste du at Østfold fylkeskommune deltar i flere satsninger for fossilfri transport? Sjekk ut nettsidene www.fossilfri2030.noSkechers Island Black Gym Ladies Womens Style Sneakers Running Appeal Flex White og Bluse Bluse Broderte Jigsaw Medium Medium Jigsaw Gul Broderte Gul PqpwdpxO , eller søk opp prosjektene på Facebook for mer informasjon!

Relaterat innehåll

Remigia Svart Uk Støvler 7 8058279504271 D C9999 Geox Kvinners En EpwvnAq Knee Belstaff Høy 6 Winter Boots Heel Jen Real Lady Leather Designer vT55qI
Island Style Womens Sneakers Flex Gym Ladies Skechers White Appeal Black Running
Grinders Cowboy Leather Biker Western Boot Ankel Lo Støvler Unisex Renegade Brown Twa6Tpxr
helt tynt eske 38 størrelse nytt lær damestøvler med Pikolinos 5gn8XwTxqp
Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att förbättra ditt besök.